Centaurusweg 80
5015TA
TILBURG
tel. 013-4551634

Riel speelde vandaag uit bij WSJ. Riel kwam goed uit de startblokken en kwam dan ook verdiend op voorsprong. Echter wist WSJ dit na de rust om te keren. In blessuretijd wist Riel toch nog een puntje uit het vuur te slepen.

Riel startte voortvarend ondanks de vele blessures die Riel momenteel teistert. Bart Rutten was zo scherp als een mes en wist dan ook binnen 13 minuten Riel verdiend op een 0-2 voorsprong te zetten. Achterin leek het allemaal prima te staan maar toch kon Riel niet verhinderen dat WSJ nog voor de rust op gelijke hoogte kwam. Bart Rutten voltooide zijn hattrick nog voor de rust waardoor Riel verdiend met een voorsprong de kleedkamer opzocht.

Na de rust bleef Bram Rutten geblesseerd achter in de kleedkamer en dat was een grote aderlating voor de Rielse defensie. WSJ voerde de druk op het doel van Dave van Berkel flink op en Riel kwam er voetballend maar moeilijk uit. Het was dan ook niet vreemd dat WSJ de gelijkmaker binnenschoot. Even later kwam WSJ zelfs nog op voorsprong. Hierna volgde een hectische slotfase waarin WSJ op zoek ging naar een grotere voorsprong en Riel op jacht ging naar dat ene punt. Dat punt kwam er! In blessuretijd wist Robbert Swinkels de 4-4 binnen te schieten waardoor Riel terecht met een punt huiswaarts keerde.

Aanstaande zaterdag speelt Riel om 19:00 uur uit bij GSBW een onvervalste derby. Alle steun is welkom aangezien GSBW ongeslagen aan kop gaat. Tot dan!!