Datum

3 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Riel moest vandaag uit naar Chaam waar het al lange tijd niet meer gewonnen had. Het ging vandaag beter dan anders, na een half uur kwam het door Tim Hoes op 0-1. De tweede helft was het Bart Rutten die met twee doelpunten de 0-3 eindstand op het scorebord zette.

Nadat de nieuwe tribune van Chaam geopend was, er werd hier gretig gebruik van gemaakt op deze druiligere middag, begon Riel aan de uitwedstrijd tegen Chaam. De opening was voor Chaam met een paar speldenprikjes. Gaandeweg neemt Riel het heft in handen met de eerste kans voor Bart Rutten maar zijn schot gaat naast. Even later probeert hij het met een stiffie wat net over gaat. Na twintig minuten zet Tim Hoes Jesse vd Corput vrij voor de keeper die redding brengt. Tien minuten later schiet Tim na goed doorzetten zelf maar zijn schot wordt tot corner verwerkt. Tien minuten voor rust een voorzet van Thom van Iersel die door de vrijstaande Jesse vd Corput wordt naast gekopt. Een minuut later is het wel raak, Tim Hoes maakt na een solo in de zestien de 0-1. Vanuit de aftrap de beste kans voor Chaam maar gelukkig voor Riel belandt de bal op de paal. Hierna nog een paar kansjes voor Riel maar er wordt niet meer gescoord.

De tweede helft is het wederom Tim Hoes die voor het eerste gevaar zorgt, na goed doorzetten wordt zijn inzet nipt tot corner verwerkt. Tien minuten later een aanval over drie schijven, Tim geeft een balletje op Robbert Swinkels die niet zelfzuchtig is en afgeeft op de vrijstaande Bart Rutten die goed afwerkt en de 0-2 maakt. Kort hierna voorkomt Dave van Berkel met een redding de aansluitingstreffer van Chaam. Jesse vd Corput krijgt hierna nog een drietal kansen maar helaas staat vandaag zijn vizier niet op scherp. Kort voor tijd maakt Bart Rutten na een solo de bevrijdende 0-3 voor Riel en zijn de punten weer binnen.

Een terechte overwinning van Riel wat, als het wat zuiniger met de kansen was omgegaan, aan het doelsaldo had kunnen werken. Chaam kon hier vandaag weinig tegenoverstellen. Volgende week wederom uit dan naar koploper Jong Brabant aanvang 14.30 uur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!