SV Reeshof 1

6 - 2

Mannen, 1, 4e klasse D

19 november 2017 14:30

Het Riel van Mathieu van der Steen, die aangegeven heeft na dit seizoen te stoppen bij Riel, kwam er tegen SV Reeshof niet echt aan te pas. Met de rust stond het met enig fortuin op 1-1. De tweede helft was het binnen vijf minuten 4-1. Uiteindelijk werd het nog 6-2.

Riel kwam er vandaag vanaf het begin niet aan te pas, Reeshof combineerde er rustig op los met vooral veel dreiging vanaf de zijkanten. Na tien minuten was het dan ook raak, er werd een man in de zestien goed vrijgespeeld die dan ook de 1-0 maakte. Riel bleef hierna onder druk staan maar na twintig minuten raakte Dave Bastiaansen na een voorzet van Thomas Broers de paal. Riel ging hierna wat beter spelen en na vijfendertig minuten was het Thomas Broers die na een diepe bal in de tweede instantie de gelijkmaker maakte. Deze 1-1 was ook de ruststand.

De tweede helft begon desastreus voor Riel, het stond na vijf minuten door een aantal fouten op een 4-1 achterstand, Hierna mocht Riel van geluk spreken dat Reeshof niet verder uitliep gezien het een groot aantal kansen kreeg, Twintig minuten voor tijd wist Riel uit een van de spaarzame kansen de 4-2 te maken, na een goede combinatie tussen Peter de Weert en Dave Bastiaansen zette laatstgenoemde goed voor op Thomas Broers die onberispelijk inschoot, Na dit op stekertje was het toch Reeshof dat, na geklungel achterin, uitliep naar de 6-2 eindstand,

Volgende week komt de nummer twee OVC´26 op bezoek, aanvang 14,30 uur, Vorig seizoen heeft Riel daar tegen gestunt, moeten ze dit jaar weer maar eens proberen,