25 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Riel ging zondag hard onderuit bij middenmoter Nevelo. Het kreeg zelf vrijwel geen kans en kreeg er maar liefst acht om de oren. Het had vandaag weinig tot niets in te brengen.

Riel moest afgelopen zondag naar Oisterwijk op bezoek bij Nevelo. Het kreeg in de openingsfase een vrije trap op de rand van de zestien, deze ging over. Hierna was het gedaan met Riel. Na tien minuten kon Nik van Kasteren nog redding brengen op een kopbal maar vanuit de corner die hierop volgde kon een vrijstaande man de 1-0 maken. Vijf minuten later was het weer raak, een voorzet van links kwam via de kluts bij een tegenstander die simpel de 2-0 maakte. De 3-0 kwam wederom vanuit een corner die door de keeper verkeerd werd ingeschat. Hierna kreeg Thomas Broers door een diepe bal een kansje maar stuitte op de keeper. Even voor rust scoorde Nevelo de 4-0 vanuit een corner en net voor het fluitsignaal vanuit een snelle omschakeling de 5-0.

De tweede helft ging op dezelfde manier door en Riel kreeg er de eerste tien minuten weer twee doelpunten om de oren, 7-0. Na een kwartier een schietkans voor Joost Jonckers, helaas net naast. Na twintig minuten kreeg Riel nog een penalty tegen na een handsbal, deze werd onberispelijk binnengeschoten 8-0. Hierna hield de beste man van Nevelo het voor gezien wat Riel wat meer lucht gaf. In de slotfase wist Riel nog bijna te scoren maar de kopbal van Lars Bokma werd door de doelman gekeerd.

Een zeer matige vertoning van Riel vandaag waar niemand zijn normale niveau wist te halen. Er werd zonder enige bezieling gespeeld wat goed door Nevelo werd afgestraft. Het zal de komende tijd echt anders moeten om de dreigende degradatie nog af te wenden. Paaszondag speelt Riel de volgende wedstrijd thuis tegen Reeshof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!