0 - 2

SV Reeshof 1

Mannen, 1, 4e klasse D

1 april 2018 14:30

Vandaag een wedstrijd met weinig kansen aan beide zijden. Reeshof kwam al snel door een afstandsschot op 0-1. Kort hierna maakte het vanuit een corner 0-2 en was de wedstrijd gespeeld.

Riel speelde eerste Paasdag hun eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen SV Reeshof, de nummer drie op de ranglijst. In het begin een gelijk opgaande wedstrijd maar na vijf minuten was het bij het eerste beste schot op goal al meteen raak, 0-1. Lars Bokma kreeg kort hierna een kansje maar zijn inzet was te slap. Na een kwartier was het Reeshof die vanuit een corner van dichtbij vrij kon inkoppen, 0-2. Lars Bokma kreeg tien minuten voor rust de beste kans voor Riel, hij kon na een diepe bal alleen op de keeper af maar laatstgenoemde maakte deze kans onschadelijk. Reeshof kreeg in deze fase nog een paar vrije trappen rond de zestien welke goed door Nik van Kasteren werden gehouden.

De tweede helft vond Reeshof het wel goed en probeerde Riel het meer met de lange bal. De gasten kregen nog een kans welke door de Rielgoalie onschadelijk gemaakt werd. Riel had wel wat meer dreiging maar kreeg deze helft eigenlijk geen kans meer. De ruststand was dan ook de eindstand 0-2.

Volgende week speelt Riel uit tegen Blauw Wit uit de Moer, aanvang 14.30 uur.