0 - 3

Gilze 1 (zon)

Groep 1 41

14 november 2017 20:00

Riel speelde op dinsdagavond voor de tweede ronde van de beker tegen buurman Gilze. Vooral de eerste helft speelde Riel goed en kreeg de betere kansen. Na een half uur in de tweede helft kwam Gilze op voorsprong en liep hierna nog uit naar de 0-3 eindstand.

Riel ging op deze doordeweekse dag goed van start, het gaf derde klasser Gilze weinig ruimte om op te bouwen en kwam er zelf een aantal keren gevaarlijk uit. De beste kans was deze helft dan ook voor Riel, na een goede voorzet van Daniel Walhout kwam Thomas Broers een teenlengte tekort om Riel op voorsprong te zetten. Gilze kreeg ook wel enkele kansen maar wist ook het net niet te vinden. Ruststand dus een terechte 0-0.

De tweede helft ging Riel op dezelfde voet verder en kreeg via een kopbal van Rob Bok een goede mogelijkheid om te scoren, helaas ging dit buitenkansje net naast. Gaandeweg werd Gilze beter, vooral via de zijkanten kregen ze veel ruimte. Na een half uur was het dan ook na een voorzet raak 0-1. Riel leek op gelijke hoogte te komen maar Thomas Broers zijn kopbal werd ook niet tot een doelpunt omgezet. Na een snelle aanval van Gilze werd het hierna 0-2. In de laatste minuut kwam Gilze door een counter op de 0-3 eindstand en is het bekeravontuur voor Riel dit seizoen voorbij.  Een goede wedstrijd van Riel kant waar het uiteindelijk aan het kortste eind trok.